Cocktail Demi-peche

de Catalina L in Cocktail, 12 Aug 2018 | 3164 vizualizari

 

O reteta racoritoare destul de raspandita in barurile franceze. Va trebuie sirop concentrat de piersici si bere.
Asa-i obiceiul in Franta, se incepe cu un aperitiv apoi servim un antreu, apoi felul principal, desert si la urma branza frantuzeasca.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/07/mini-pizza-de-vinete-si-dovlecei.html

 

INGREDIENTE

Pentru 1 cocktail:

  • 2 cl de sirop de piersici
  • 18 cl de bere
  • 3 cuburi de gheata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail Demi-peche:

Pregatiti-l direct in paharul de servit.

 Puneti cuburile de gheata, siropul de piersici si varsati berea.

 Amestecati usor.

Pueti decora cu foi de menta.

 Serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail Demi-peche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

12.08.2018, 10:40

Ce cokteil !!! Asa ceva nu am mai auzit )

mirela0911 1

14.08.2018, 08:48

As gusta!

Rahela Velicu 1

15.08.2018, 20:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Appletini cocktail